STAGIAIR(E) GEZOCHT BIJ DE NEDERLANDSE ACTEURSSCHOOL
Startdatum in overleg

Omschrijving bedrijf
Kleine intro! Wij zijn De Nederlandse Acteursschool, een halfjarige particuliere acteursopleiding voor volwassenen in Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam. De lessen in Apeldoorn zijn iedere zondag en de lessen in Rotterdam en Amsterdam op maandag. Er wordt gewerkt aan de vele facetten van acteren als improvisatie, teksttoneel, camera acteren en elementair spel door acteurs en actrices uit het werkveld, zoals Halina Reijn, Jeroen Spitzenberger, Eva van der Gucht en Bas Keijzer. Om te worden toegelaten tot De Nederlandse Acteursschool worden er ieder half jaar audities gehouden.

Een greep uit jouw werkzaamheden & verantwoordelijkheden
Als creatieve duizendpoot en communicatietopper zorg jij ervoor dat alles op en top geregeld is. Je pakt werkzaamheden op en regelt daarnaast zorgvuldig de administratie. Je werkt nauw samen met een jong en dynamisch team met verschillende creatieve achtergronden. Je bent aanwezig op de lesdagen en zorgt ervoor dat geen één vraag onbeantwoord blijft.

Je ondersteunt het team in de dagelijkse gang van zaken, zoals het bijhouden van de deelnemersadministratie, het voorbereiden van de auditiedagen, communicatie via de mail en WhatsApp-groepen van de deelnemers.
Je assisteert bij het beheer van onze social media en website, zoals het maken van foto -en video content en het schrijven van nieuwe teksten voor op de website.

Wij zoeken
Een communicatief sterk en representatief persoon
Hbo-werk/denkniveau
Je bent op de hoogte van de laatste social media trends en weet hier op in te spelen
Je bent flexibel – je bent bereid om iedere zondag aanwezig te zijn
Je kan overweg met een foto en filmcamera en weet de contentgerichte plaatjes te schieten
Je bent bekend met WordPress
Je hebt affiniteit met film en toneel
Je werkt planmatig en secuur
Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met deadlines
Je hebt een excellente beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je bent in het bezit van een rijbewijs
En je bent handig met het Office pakket

Wat bieden wij
Een leerzame werkplek in de creatieve sector
Verantwoordelijkheid
Zelfstandigheid
Een financiële vergoeding
Hele toffe werkplekken, zoals het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam mét uitzicht op de Erasmusbrug!

Mail je motiverende sollicitatie met cv (en eventuele vragen) naar info@denederlandseacteursschool.nl onder vermelding van “Sollicitatie Communicatie stagiair(e)”. Graag ontvangen we z.s.m. je sollicitatie, waarna je snel een reactie van ons kan verwachten.